Политика Приватности

Политика приватности за https://viralmlmtraffic.com/
У https://viralmlmtraffic.com /, доступно од https://viralmlmtraffic.com /. један од наших главних приоритета је приватност наших посетилаца. Овај документ о политици приватности садржи врсте информација које се прикупљају и бележе https://viralmlmtraffic.com / и како га користимо.

Ако имате додатних питања или су вам потребне додатне информације о нашој политици приватности, слободно нас контактирајте.

Ова Политика приватности односи се само на наше мрежне активности и важи за посетиоце наше веб странице у вези са информацијама које су делили и / или прикупљају у https://viralmlmtraffic.com /. Ова политика се не односи на било које информације прикупљене ван мреже или путем канала који се разликују од ове веб странице. Наша политика приватности креирана је помоћу бесплатног Генератора политике приватности.

Сагласност
Користећи нашу веб страницу, на тај начин се слажете са нашом Политиком приватности и слажете се са њеним условима.

Информације које прикупљамо
Лични подаци које се од вас тражи и разлози због којих се од вас тражи да их наведете биће вам разјашњени у тренутку када вас замолимо да наведете своје личне податке.

Ако нас директно контактирате, можемо добити више информација о вама, као што су ваше име, адреса е-поште, телефонски број, садржај поруке и / или прилога које нам можете послати и све друге информације које можете изабрати да дате.

Када се региструјете за налог, можемо затражити ваше контакт податке, укључујући ставке као што су име, име компаније, Адреса, Адреса е-поште и телефонски број.

Како користимо Ваше податке
Информације које прикупљамо користимо на различите начине, укључујући:

Обезбедите, искористите и одржавајте нашу веб страницу
Побољшајте, Персонализујте и проширите нашу веб страницу
Разумети и анализирати како користите нашу веб страницу
Развијте нове производе, услуге, функције и функционалности
Контактирајте вас директно или преко једног од наших партнера, укључујући корисничку службу, како бисте вам пружили ажурирања и друге информације специфичне за веб локацију, као и у маркетиншке и рекламне сврхе
Пошаљите вам е-пошту
Идентификујте и спречите преваре
Датотеке дневника
https://viralmlmtraffic.com / следи стандардни поступак коришћења датотека дневника. Ове датотеке региструју посетиоце када посете веб локације. Све хостинг компаније то раде и део су аналитике хостинг услуга. Информације прикупљене датотекама евиденције укључују адресе интернет протокола (ИП), врсту прегледача, добављача интернет услуга (ИСП), ознаку датума и времена, странице за прелазак/излазак и можда број кликова. Они нису повезани са било каквим информацијама које омогућавају утврђивање идентитета. Сврха информација је да анализира трендове, администрира веб локацију, прати кретање корисника по веб локацији и прикупља демографске информације.

Колачићи и веб светионици
Као и свака друга веб локација, https://viralmlmtraffic.com / користи “колачиће”. Ови колачићи се користе за чување информација, укључујући преференције посетилаца, и Страница на веб локацији којима је посетилац приступио или посетио. Ове информације се користе за оптимизацију корисничког искуства прилагођавањем садржаја наше веб странице на основу врсте прегледача посетилаца и / или других информација.

Google DoubleClick DART Cookie
Гоогле је један од независних добављача на нашој веб локацији. Такође користи колачиће познате као Дарт цоокиес за приказивање огласа посетиоцима наше веб странице на основу њихове посете www.website.com и друге веб странице на Интернету. Међутим, посетиоци могу да одустану од коришћења ДАРТ колачића тако што ће посетити Гоогле-ову политику приватности АД анд цонтент Нетворк на следећем УРЛ-у – https://policies.google.com/technologies/ads

Политика приватности партнера за оглашавање
Можете погледати ову листу да бисте видели политику приватности за сваког од партнера за оглашавање https://viralmlmtraffic.com /.

Независни сервери за оглашавање или огласне мреже користе технологије као што су колачићи, Јавасцрипт или веб светионици који се користе у њиховим одговарајућим огласима и везама које се појављују на https://viralmlmtraffic.com / који се шаљу директно у прегледач корисника. Када се то догоди, аутоматски добијају вашу ИП адресу. Ове технологије се користе за мерење ефикасности њихових рекламних кампања и/или за персонализацију промотивног садржаја који видите на веб локацијама које посећујете.

Имајте на уму да https://viralmlmtraffic.com / нема приступ или контролу над овим колачићима које користе независни оглашивачи.

Политика Приватности Трећих Страна
https://viralmlmtraffic.com Политика приватности <url> не односи се на друге оглашиваче или веб локације. Стога вам саветујемо да за више детаља погледате релевантне смернице о приватности ових независних рекламних сервера. То може укључивати њихову праксу и упутства о томе како се одрећи одређених опција.

Колачиће можете онемогућити помоћу прилагођених подешавања прегледача. Да бисте сазнали више детаља о управљању колачићима у одређеним веб прегледачима, можете их пронаћи на одговарајућим веб локацијама прегледача.

Права приватности ЦЦПА (Не продајте моје личне податке)
Према ЦЦПА, између осталих права, калифорнијски потрошачи имају право на:

Затражите од компаније која прикупља личне податке потрошача да открије категорије и специфичне делове личних података које је компанија прикупила о потрошачима.

Замолите компанију да уклони све личне податке о потрошачима које је компанија прикупила.

Захтевајте да предузеће које продаје личне податке потрошача не продаје личне податке потрошача.

Ако поднесете захтев, имамо месец дана да вам одговоримо. Ако желите да искористите било које од ових права, слободно нас контактирајте.

Права на заштиту ГДПР података
Желели бисмо да будемо сигурни да сте у потпуности свесни свих ваших права на заштиту података. Сваки корисник има право на следеће:

Право на приступ – имате право да затражите копије својих личних података. Можемо вам наплатити малу накнаду за ову услугу.

Право на исправку – имате право да захтевате да исправимо све информације које сматрате нетачним. Такође имате право да захтевамо да попунимо информације за које сматрате да су непотпуне.

Право на брисање-имате право да захтевамо да избришемо ваше личне податке под одређеним условима.

Pravo da ograničite obradu-imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka pod određenim uslovima.

Право на приговор на обраду – имате право да се противите нашој обради ваших личних података под одређеним условима.

Право на преносивост података – имате право да захтевамо да податке које смо прикупили пренесемо другој организацији или директно вама, под одређеним условима.

Ако поднесете захтев, имамо месец дана да вам одговоримо. Ако желите да искористите било које од ових права, слободно нас контактирајте.

Информације о деци
Други део нашег приоритета је пружање додатне заштите деци док користе Интернет. Охрабрујемо родитеље и неговатеље да посматрају, учествују и /или надгледају и усмеравају њихове мрежне активности.

https://viralmlmtraffic.com / свесно не прикупља никакве личне податке за утврђивање идентитета од деце млађе од 13 година. Ако мислите да је ваше дете пружило ову врсту информација на нашој веб страници, топло препоручујемо да нас одмах контактирате и ми ћемо се потрудити да брзо уклонимо такве информације из наше евиденције.