Правила и услови

Добродошли у https://viralmlmtraffic.com /!

Ова правила и услови наводе правила и прописе о употреби https://viralmlmtraffic.com Веб локација/, налази се на https://viralmlmtraffic.com /.

Приступањем овој веб страници претпостављамо да прихватате ове услове и одредбе. Не наставите да користите https://viralmlmtraffic.com / ако се не слажете да прихватите све услове и одредбе наведене на овој страници.

Следећа терминологија односи се на ове одредбе и услове, изјаву о поверљивости и обавештење о одрицању одговорности, као и на све споразуме: “купац”, “ви” и “Ваш” односе се на вас, особу регистровану на овој веб локацији и одговарајуће одредбе и услове компаније. “Компанија”, “ми сами”, “ми”, “Наш” и ” Нас ” односе се на нашу компанију. “Страна”,” стране “или” ми ” се односе и на клијента и на нас саме. Сви услови односе се на понуду, прихватање и разматрање плаћања потребног за спровођење процеса наше помоћи клијенту на најприкладнији начин, са изричитом сврхом задовољавања потреба клијента у погледу пружања наведених услуга компанији, у складу са важећим холандским законом и под условом да се она поштује. Свака употреба горње терминологије или других речи у једнини, множини, великим словом и / или он / она или они се доживљавају наизменично и стога се односе на исту ствар.

Колачићи
Користимо колачиће. Приступањем https://viralmlmtraffic.com /, пристали сте да користите колачиће према https://viralmlmtraffic.com Политика приватности/.

Већина интерактивних веб локација користи колачиће који нам омогућавају да примамо корисничке податке при свакој посети. Колачиће наша веб локација користи за пружање функционалности одређеним областима како би људима олакшала посету нашој веб локацији. Неки од наших партнерских / рекламних партнера такође могу да користе колачиће.

Лиценца
Осим ако није другачије назначено, https://viralmlmtraffic.com / и / или његови даваоци лиценце поседују права интелектуалне својине на све материјале на https://viralmlmtraffic.com /. Сва права интелектуалне својине су заштићена. Овоме можете приступити из https://viralmlmtraffic.com / за вашу личну употребу с обзиром на ограничења постављена у овим правилима и условима.

Не би требало:

Поново издајте материјал из https://viralmlmtraffic.com/
Продајте, изнајмите или подлиценцирајте материјале са https://viralmlmtraffic.com/
Репродукујте, дуплирајте или копирајте материјал из https://viralmlmtraffic.com/
Дистрибуирајте садржај из https://viralmlmtraffic.com/
Овај споразум ступа на снагу од датума потписивања. Наша Правила и услови створени су помоћу бесплатног Генератора правила и услова.

Делови ове веб странице пружају корисницима могућност да постављају и деле мишљења и информације у одређеним одељцима веб локације. https://viralmlmtraffic.com / не филтрира, уређује, објављује или прегледава коментаре пре него што се појаве на веб локацији. Коментари не одражавају ставове и уверења https://viralmlmtraffic.com његови агенти и / или подружнице. Коментари одражавају ставове и пресуде особе која објављује своје ставове и мишљења. У мери у којој је то дозвољено важећим законом, https://viralmlmtraffic.com / није одговоран за коментаре или за било какву одговорност, штету или трошкове настале и/или настале било којом употребом и/ или постављањем и/ или појављивањем коментара на овој веб локацији.

https://viralmlmtraffic.com / задржава право да прати све коментаре и брише све коментаре који се могу сматрати неприкладним, увредљивим или довести до кршења ових правила и услова.

Гарантујете и замишљате да:

Имате право да објавите коментаре на нашој веб страници и имате све потребне лиценце и сагласности за то;
Коментари не крше никаква права интелектуалне својине, укључујући, али не ограничавајући се на ауторска права, патент или заштитни знак било које треће стране;
Коментари не садрже никакав злобан, клеветнички, увредљив, непристојан или на други начин незаконит материјал који представља инвазију на приватност
Коментари се неће користити за привлачење или промоцију предузећа или обичаја, нити за представљање комерцијалних активности или илегалних активности.
Овим пружате https://viralmlmtraffic.com / неексклузивна лиценца за употребу, репродукцију, уређивање и омогућавање другима да користе, репродукују и уређују све ваше коментаре у свим облицима, форматима или Медијима.

Хипервеза до нашег садржаја
Следеће организације могу да се повежу на нашу веб страницу без претходног писменог одобрења:

Владине агенције;
Претраживачи;
Новинске организације;
Дистрибутери Директорија на мрежи могу се повезати на нашу Веб страницу на исти начин на који воде до веб локација других наведених компанија; и
Акредитована предузећа широм система, са изузетком непрофитних организација које позивају, добротворних тржних центара и група за прикупљање средстава које не могу да се повежу на нашу веб страницу.
Ове организације могу да се повежу на нашу почетну страницу, публикације или друге информације о Веб локацији, под условом да веза: (а) ни на који начин не обмањује; (б) лажно не подразумева спонзорство, подршку или одобравање референтне стране и њених производа и/или услуга; и (Ц) уклапа се у контекст странице референтне стране.

Можемо размотрити и одобрити друге захтеве за линкове од следећих врста организација:

познати извори потрошачких и / или пословних информација;
dot.com сајтови заједнице;
удружења или друге групе које представљају добротворне организације;
онлине каталог дистрибутера;
интернет портали;
рачуноводствене, правне и консултантске фирме; а
такође образовне институције и трговинска удружења.
Одобрићемо захтеве за референце од ових организација ако одлучимо да: (а) веза нас неће изложити у неповољном светлу према нама самима или нашим акредитованим предузећима; (б) организација нема негативне повратне информације о нама; (Ц) корист за нас од видљивости хипервезе надокнађује одсуство https://viralmlmtraffic.com /; и (Д) веза је у контексту општих информација о ресурсима.

Ове организације могу упутити нашу почетну страницу под условом да веза: (а) ни на који начин не обмањује; (б) лажно не подразумева спонзорство, одобравање или тестирање референтне стране и њених производа или услуга; и (Ц) уклапа се у контекст странице референтне стране.

Ако сте једна од организација наведених у тачки 2 горе и заинтересовани сте за везу до наше веб странице, морате нас обавестити слањем е – поште на https://viralmlmtraffic.com /. Молимо наведите своје име, име ваше организације, контакт информације, као и УРЛ ваше веб локације, листу свих УРЛ адреса са којих намеравате да одете на нашу Веб локацију и листу УРЛ адреса на нашој веб локацији на које желите да одете. Сачекајте одговор 2-3 недеље.

Одобрене организације могу се повезати на нашу веб страницу на следећи начин:

Користећи наше пословно име; или
Помоћу јединственог локатора ресурса за који је везан; или
Коришћењем било ког другог описа наше веб странице на који се упућује, што има смисла у контексту и формату садржаја на веб локацији референтне стране.
Нема употребе https://viralmlmtraffic.com везе до логотипа/ или других уметничких дела биће дозвољене у одсуству уговора о лиценцирању жига.

Оквири
Без претходног одобрења и писменог одобрења, немате право да креирате оквире око наших Веб страница који на било који начин мењају визуелни приказ или изглед наше Веб странице.

Одговорност за садржај
Нисмо одговорни за било који садржај који се појави на вашој веб локацији. Пристајете да нас заштитите од свих тврдњи које се јављају на вашој веб локацији. Ниједна веза се не сме појавити на било којој Веб локацији која се може тумачити као клеветничка, непристојна или криминална или која крши, на други начин крши или промовише кршење права трећих страна.

Ваша Приватност
Молимо погледајте Политику приватности

Резервација права
Задржавамо право да захтевамо да уклоните све везе или било коју одређену везу до наше Веб странице. Пристајете на тренутно брисање свих веза до наше Веб странице на захтев. Такође задржавамо право да у било ком тренутку мењамо ова правила и услове и смернице веза. Сталним кликом на линкове до наше Веб странице пристајете да се придржавате ових правила и услова пружања линкова.

Уклањање веза са наше веб странице
Ако на нашој веб страници пронађете било коју везу која је из било ког разлога увредљива, можете нас контактирати и пријавити у било ком тренутку. Размотрићемо захтеве за уклањање веза, али нисмо обавезни да то учинимо или да вам директно одговоримо.

Не гарантујемо исправност информација на овој веб локацији, не гарантујемо њихову потпуност или тачност; такође не обећавамо да ћемо осигурати да веб локација остане доступна или да се материјал на веб локацији ажурира.

Упозорење
У највећој мери дозвољеној важећим законом, искључујемо све изјаве, гаранције и услове који се односе на нашу веб страницу и употребу ове веб странице. Ништа у овом одрицању одговорности неће бити:

ограничите или искључите нашу или вашу одговорност за смрт или телесне повреде;
ограничите или искључите нашу или вашу одговорност за превару или лажно обмањивање;
ограничите било коју од наших или ваших обавеза на било који начин који није дозвољен важећим законом; или
искључите било коју од наших или ваших обавеза које се не могу искључити у складу са важећим законом.
Ограничења и забране одговорности утврђене у овом одељку и другде у овој Изјави о одрицању одговорности: (а) подлежу претходној клаузули; и (б) регулишу све обавезе које произилазе из изјаве о одрицању одговорности, укључујући обавезе које произилазе из уговора као резултат деликта и због кршења законских одговорности.

Све док се веб локација, информације и услуге на веб локацији пружају бесплатно, нисмо одговорни за било какав губитак или штету било које природе.